Stichting Muzikale Kinderproducties

Bestuur

Het bestuur van Stichting Muzikale Kinderproducties is een jonge, energieke groep mensen met  zowel praktische ervaring als geschoolde kennis van cultuur en kinderonderwijs. Hun activiteiten voor de stichting zijn onbezoldigd.


               


Interne communicatie tussen het bestuur vindt plaats door minimal 1 keer jaarlijks gezamenlijk overleg. Verder is er waar nodig telefonisch en e-mail contact. Externe communicatie naar donateurs, vrijwilligers etc. vindt plaats door middel van bilateraal overleg, het stichtingsplan, website en nieuwsbrieven

Voorzitter: Jillian Kloosterman- Hakvoort

Onderwijskundige, voormalig beleidsmedewerker Cultuur en Onderwijs bij provincie Fryslan en tegenwoordig werkzaam als Adviseur educatie bibliotheekservice Friesland. Door haar strategische inzicht is Jillian de perfecte stuurvrouw. Jillian woont in Groningen.

Penningmeester: Niek Peters

Onderwijskundige en projectleider bij Discriminatie Meldpunt Groningen. Niek brengt niet alleen een warme persoonlijkheid maar ook zakelijk inzicht in het bestuur. Hij woont in Groningen.

Secretaris: Youri Antonisse

Youri is bevoegd docent basisonderwijs, barman en amateur caberetier. Met zijn praktische inzicht zorgt hij voor een "can do" mentaliteit in het bestuur. Youri woont in Leeuwarden.